Coduri reducere și vouchere Kuvings septembrie 2021

Cupoane, coduri reducere și vouchere verificate manual de la Kuvings

Please wait...
4 voturi
Notificări Kuvings-romania.ro

Coduri și reduceri actuale

5%

Reducere

Acum ai propriul program de juicing chiar la tine acasa! pe Kuvings Romania.ro

Valabil până pe 30.09.2021
100 lei

Cod Verificat

Cod reducere Kuvings -100 lei la storcătorele Motiv1

Valabil până pe 30.09.2021
700 lei

Reducere

Pana la 700 lei reducere la storcatoare de fructe pe Kuvings-Romania.ro

Valabil mai mult de 2 luni

Coduri și reduceri expirate

1.5k lei

Reducere

Racoreste-te cu sucuri presate la rece pe Kuvings-Romania.ro

Expirat

Despre Kuvings

Oferă familiei tale sucuri proaspăt stoarse acasă. Acum poți alege aceste ajutoare foarte utile în bucătărie care își vor face treaba în locul tău în magazinul online Kuvings Romania. Poți alege acum chiar și la promoție storcătoare prin presare la rece, blender cu mixer pentru a pregăti hrană celor mai mici membri ai familiei, dar și accesorii pentru smoothie și înghețată. Profită de reduceri Kuvings.

Din 1978, Kuvings este unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial în domeniul storcătoarelor de fructe şi legume, cu numeroase brevete de produs pentru calitatea excelentă, tehnologia unică şi design-ul inovator.

Spre deosebire de storcătoarele convenţionale cu lame rotative rapide care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, tehnologia unică Kuvings, patentată în 50 de ţări, permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive, prin stoarcerea la viteză redusă (60 rpm) a fructelor şi legumelor. Sistemul de presare la rece Kuvings, cu pâlnia inovatoare de 7.6 cm, respectiv extra largă de 8.2 cm în cazul noul storcător Kuvings EVO820, permite stoarcerea delicată a fructelor şi legumelor întregi, fără a le distruge structura naturală.

Elementele precum axul melcat şi sita sunt realizate din Ultem, material ecologic extrem de solid, folosit la construcţia navelor spaţiale NASA şi pentru echipamentele medicale, în timp ce vasul de colectare a sucului este realizat din Tritan™, material ecologic ce nu conţine BFA (Bisfenol A).

Capacul inteligent nu permite pierderea niciunei picături de suc și te ajută să pregătești băuturile fără prea mult deranj în bucătărie.

Mai mult, storcătoarele prin presare la rece Kuvings sunt special create pentru a funcționa în condiții de siguranță: acesta pornește doar dacă este corect și complet asamblat, iar cele trei guri de aerisire asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp.

Motorul puternic de 240W asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari. Storcătorul prin presare la rece Kuvings este uşor de montat şi folosit, iar peria rotativă de curăţare permite curăţarea aparatului mult mai rapid şi fără efort.

În plus, cu setul pentru Smoothie şi Îngheţată poţi obţine băuturi cu o consistenţă crescută şi multe alte deserturi delicioase pentru tine şi cei mici.

Pentru o condiţie fizică excelentă şi energie întreaga zi, alege să prepari acasă sucuri și smoothie-uri alături de storcătoarele prin presare la rece Kuvings!

Întrebări frecvente despre codurile de reducere Kuvings

Ce înseamnă cod reducere Kuvings?

Codurile de reducere, voucherele sau cupoanele sunt coduri formate din litere și/sau cifre (ex: EXTRA20), care se pot introduce în câmpul special din pagina de finalizare a comenzilor de pe site-urile respective și care vor aplica o reducere la prețul final al comenzii dvs.

Cum se folosesc codurile de reducere de la Kuvings?

  1. Alege unul dintre codurile actuale Kuvings gasite pe Cuponeria.ro, apoi dă click pe “Afișează codul”.
  2. Copiază codul de reducere.
  3. Intră pe site-ul Kuvings, alege produsele dorite și adaugă-le în coș.
  4. In coș-ul de cumpărături sau finalizare comanda, există un câmp special de voucher, cupon sau cod reducere unde trebuie să lipești (paste) codul copiat anterior.
  5. Asta-i tot! Acum prețul va fi redus.

Codul de reducere de la Kuvings nu funcționează. Ce trebuie să fac?

Există câteva motive pentru care un cod de reducere să nu funcționeze:

  • Codul nu se aplică produselor alese. Verifică termenii și condițiile ofertei și asigură-te că este valabil pentru articolele din coș.
  • Nu s-a atins suma minima necesară pentru ca oferta să fie valabilă.
  • Ai introdus un cod greșit.
  • Codul nu mai este valabil.

Cât poți economisi cu codurile de reducere de la Kuvings?

Folosind codurile de reducere, poți obține reduceri de până la 30% la produsele nereduse, dar în majoritatea cazurilor reducerile sunt de 5%, 10% sau 20%!

Participă Kuvings la campania de Black Friday?

Da, Kuvings participă la campania de Black Friday, cu reduceri de până la 70% poate chiar mai mult! Poți găsi reducerile de Black Friday Kuvings în pagina dedicată evenimentului de Black Friday.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Sunt de acord ca Cuponeria.ro să-mi proceseze datele cu caracter personal pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, în conformitate cu notificarea de confidențialitate