Coduri reducere si vouchere Kuvings

Cauta si foloseste cod reducere Kuvings. Ultimele cupoane, coduri promoționale și vouchere de la Kuvings octombrie 2020

Please wait...
Accesează magazinul www.kuvings-romania.ro

Vouchere de reducere Kuvings actuale

Coduri de reducere Kuvings pe care tocmai le-ai pierdut

Despre magazin Kuvings

Oferă familiei tale sucuri proaspăt stoarse acasă. Acum poți alege aceste ajutoare foarte utile în bucătărie care își vor face treaba în locul tău în magazinul online Kuvings Romania. Poți alege acum chiar și la promoție storcătoare prin presare la rece, blender cu mixer pentru a pregăti hrană celor mai mici membri ai familiei, dar și accesorii pentru smoothie și înghețată. Profită de reduceri Kuvings.

Din 1978, Kuvings este unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial în domeniul storcătoarelor de fructe şi legume, cu numeroase brevete de produs pentru calitatea excelentă, tehnologia unică şi design-ul inovator.

Spre deosebire de storcătoarele convenţionale cu lame rotative rapide care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, tehnologia unică Kuvings, patentată în 50 de ţări, permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive, prin stoarcerea la viteză redusă (60 rpm) a fructelor şi legumelor. Sistemul de presare la rece Kuvings, cu pâlnia inovatoare de 7.6 cm, respectiv extra largă de 8.2 cm în cazul noul storcător Kuvings EVO820, permite stoarcerea delicată a fructelor şi legumelor întregi, fără a le distruge structura naturală.

Elementele precum axul melcat şi sita sunt realizate din Ultem, material ecologic extrem de solid, folosit la construcţia navelor spaţiale NASA şi pentru echipamentele medicale, în timp ce vasul de colectare a sucului este realizat din Tritan™, material ecologic ce nu conţine BFA (Bisfenol A).

Capacul inteligent nu permite pierderea niciunei picături de suc și te ajută să pregătești băuturile fără prea mult deranj în bucătărie.

Mai mult, storcătoarele prin presare la rece Kuvings sunt special create pentru a funcționa în condiții de siguranță: acesta pornește doar dacă este corect și complet asamblat, iar cele trei guri de aerisire asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp.

Motorul puternic de 240W asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari. Storcătorul prin presare la rece Kuvings este uşor de montat şi folosit, iar peria rotativă de curăţare permite curăţarea aparatului mult mai rapid şi fără efort.

În plus, cu setul pentru Smoothie şi Îngheţată poţi obţine băuturi cu o consistenţă crescută şi multe alte deserturi delicioase pentru tine şi cei mici.

Pentru o condiţie fizică excelentă şi energie întreaga zi, alege să prepari acasă sucuri și smoothie-uri alături de storcătoarele prin presare la rece Kuvings!

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Interacțiunile dvs. vor fi utilizate pentru măsuri statistice și vă vor oferi oferte personalizate. Dezabonarea este posibilă în orice moment.

Simplu și gratuit, Cuponeria are...

50.000+ de utilizatori lunar
4000+ coduri reducere si promotii
Vouchere 100% testate de catre utilizatori
800+ magazine de referinta in Romania