30%

Reducere · Carturesti

Pana la 30% reducere de la Carturesti

Începe anul altfel, lasă-ți dezideratele să-şi pună câte o pereche de aripi, pentru că pe carturesti.ro le aşteaptă idei îndrăzneţe de cucerire ale unor noi teritorii de zbor.
Pentru că altfel rămâne un deziderat cu declinări multiple, încercăm să ţi-l detaliem într-o selecţie tematică menită să te inspire. Bucură-te de viaţă, lăsând deschise ferestrele oportunităţilor, dă-ţi un tonus bun, caută-ţi lecturi noi sau pur şi simplu (re)descoperă ceea ce ai mai testat, petrece mai mult timp cu cei dragi, joacă-te, nu uita să fii mai bun cu Planeta, îndrăznește să te afli într-o permanentă formare și să formezi la rându-ți şi desigur, citește și citește pentru că lectura este un camarad minunat de călătorie şi prin acest an și este cea care ne ghidează alegerile informate.
Pe carturesti.ro avem pregătită o selecție tematică gata să te inspire. Articolele din ofertă au o reducere de până la 30%.
Această promoţie este valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în perioada 15 ianuarie – 5 februarie, în limita stocului disponibil.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Sunt de acord ca Cuponeria.ro să-mi proceseze datele cu caracter personal pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, în conformitate cu notificarea de confidențialitate