Voucher Elefant Vouchere exclusive la carti, jucarii, articole bebe si parfumuri
200 lei

Cod · Flanco

Voucher Flanco -200 lei la schimb cu electrocasnicul vechi

I. Oferta „Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari „ (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 18.09.2020-14.10.2020, inclusiv, pentru achizitia unui produs electrocasnic mare din Oferta (stipulat in Anexa 1 la Oferta),comercializat in reteaua de magazine Flanco si pe flanco.ro, in limita stocului disponibil.

II.Oferta consta in acordarea unui voucher de 200 (doua sute) lei la achizitia oricarui produs din Anexa 1 in perioada Ofertei, comercializat in magazinele Flanco si pe flanco.ro, in limita stocului disponibil.

In magazine voucherul se va genera in momentul facturarii si va fi tiparit pe factura de achizitie predate clientului. Pe flanco.ro voucherul se va genera in momentul facturarii, se se va trimite catre client pe mail, odata cu factura.

Clientii care achizitioneaza in perioada de valabilitate a Campaniei un produs participant la Campanie si predau la schimb un produs vechi, complet (nedezmembrat) si care se incadreaza in criteriile de mai jos, beneficiaza de un voucher de 200 (doua sute) lei daca achizitioneaza o masina de spalat, aparat frigorific sau aparat de aer conditionat.

– Pentru 1 (unu) produs vechi predat la schimb, Clientul beneficiaza de discountul unui singur produs participant, in conditiile prezentei Oferte.

– Produse participante: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aparate frigorifice si aparate de aer conditionat.

– Daca nu este predat un deseu la schimb, produsul nou achizitionat nu va fi lasat in locatie de catre curier.

Produsele vechi, care sunt acceptate la schimb trebuie sa respecte urmatoarele criterii:

– Sa faca parte din categoria electrocasnice mari (masini de spalat automate, aparate frigorifice, aer conditionat);

– Produsul vechi trebuie sa fie acelasi tip cu cel achizitionat (ex. Cumperi masina de spalat, predai tot o masina de spalat);

– Sa fie ridicat din aceeasi locatie unde se face livrarea produsului nou

– Sa fie deconectat de la retea

– Masina de spalat veche trebuie sa contina cuva, tamburul, motorul si carcasa;

– Aparatul frigorific vechi trebuie sa contina motorul si carcasa;

– Aparatul de aer conditionat vechi trebuie sa contina motorul si ambele unitati ale aparatului.

III. Voucherul poate fi utilizat din ziua a 15-a (cinsprezece) de la momentul emiterii facturii pana la 31.10.2020

IV. In magazine voucherul se poate utiliza la achizitia unui singur produs, in limita stocului disponibil.Voucherul va fi generat in momentul facturarii si se afiseaza pe factura de achizitie predateclientului. In cazul in care valoarea voucherului depaseste valoarea produsului achizitionat nu se acorda rest. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produsului achizitionat se va achita diferenta de pret. Voucherele nu se cumuleaza intre ele, indiferent daca au fost emise pe aceeasi factura sau pe facturi diferite, asadar nu se poate folosi mai mult de 1 (unu) voucher pentru achizitia unui produs. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt trasmisibile. Voucherele emise in magazine nu pot fi folosite pe flanco.ro.

Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior (din alte oferte) sau pentru care s-a utilizat un alt discount.

Nu se emit vouchere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru proforme.

V.Pe flanco.ro voucherul nu poate fi folosit in magazin. Nu se pot utiliza doua vouchere pe aceeasi comanda si voucherele nu se cumuleaza.

VI. In perioada 18.09.2020-14.10.2020 nu sunt acceptate la plata vouchere aferente facturilor care au fost achitate prin Ordin de Plata si pentru care nu exista confirmare (verificata prin extrasul de cont) de intrare a banilor in unul dintre conturile Flanco Retail S.A.

VII. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucher nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului. Nu poate fi returnat un produs pentru care s-a emis un voucher care a fost utilizat.

VIII. Aceasta Oferta nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; așadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

IX. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului.

X. Produsul vechi predat nu se mai poate restitui sub nicio forma (in caz de retur al facturii) deorece acesta este reciclat imediat.

XI. Voucherele emise in magazine pot fi utilizate doar in magazinele fizice iar voucherele emise pe flanco.ro pot fi utilizate doar pe flanco.ro si nu se cumuleaza cu voucherele oferite in cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu.

XII. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Sunt de acord ca Cuponeria.ro să-mi proceseze datele cu caracter personal pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, în conformitate cu notificarea de confidențialitate