20 lei

Cod · Tazz by eMAG Verificat

Voucher Tazz -20 lei daca esti client eMag Genius

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice, cu varsta de minimum 16 ani, din localitatile Timisoara, Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Craiova,Galati, Braila, Sibiu si judetul Ilfov, unde este disponibil serviciul « eMAG Genius », care accesează online site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă Tazz by eMAG, disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore. Pentru a putea participa la prezenta Campanie, este necesar ca persoanele sa aiba un cont pe platforma Tazz by eMAG activ la data începerii Campaniei sau sa isi deschida un cont nou si sa se logheze in cont folosind userul si parola contului de pe platforma www.emag.ro, folosind optiunea Autentificare cu eMAG. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii accepta integral si liber consimtit prevederile acestui Regulament.

Clientii care au un cont creat pe site-ul/platforma www.emag.ro si se logheaza pe platforma Tazz by eMAG folosind credentialele (user si parola) contului de client eMAG, prin optiunea Autentificare cu eMAG si care au atributul de eMAG Genius, vor beneficia de un voucher in valoare de 20 de Lei.

Pentru clientii noi care se logheaza cu contul de eMAG, ce are atributul de eMAG Genius, pe platforma Tazz by eMAG in perioada 23.04.2021 – 30.04.2021, valabilitatea voucherului va fi de 30 de zile din momentul logarii.

Pentru clientii deja logati cu contul de eMAG, care are atributul de eMAG Genius, pe platforma Tazz by eMAG, valabilitatea voucherului va fi din data de 23.04.2021 pana in 24.05.2021.

Voucherul se regaseste in sectiunea “Ai un voucher sau un card cadou” din pasul “Finalizeaza comanda” si se aplica comenzilor plasate la restaurantele din platforma Tazz by eMAG astfel: pentru comenzile care au ca modalitate de plata selectata, « plata cu cardul », voucherul se aplica la toate restaurantele din categoria “Restaurante” ; iar pentru comenzile care au ca modalitate de plata selectata, “plata cash”, voucherul se aplica la restaurantele din categoria “Accepta vouchere”.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Sunt de acord ca Cuponeria.ro să-mi proceseze datele cu caracter personal pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, în conformitate cu notificarea de confidențialitate