Epantofi.ro - 20% reducere la produsele nereduse Vezi oferta ore min sec

Coduri reducere si vouchere Altex

Cauta si foloseste cod reducere Altex. Ultimele cupoane, coduri promoționale și vouchere de la Altex octombrie 2020

Please wait...
Accesează magazinul altex.ro

Vouchere de reducere Altex actuale

Coduri de reducere Altex pe care tocmai le-ai pierdut

15% Cod

Voucher Altex -15% extrareducere la produsele Pampers

Expirat
10% Cod

Voucher Altex -10% extradiscount la produsele audio-video Panasonic

Expirat
15% Cod

Voucher Altex -15% extra reducere la produsele cosmetice şi parfumuri

Expirat

Despre magazin Altex

Altex România este unul din cele mai puternice și de succes business-uri de antreprenoriat românesc după cifra de afaceri. Cu o experiență de peste 25 de ani, Altex România a făcut față tuturor schimbărilor frecvente ale mediului de afaceri. Astfel, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței românești de retail. Cum a făcut asta posibil? A avut mereu o relație strânsă cu clienții săi si s-a adaptat infrastructurii, astfel a corespuns exigențelor retailului din țara noastră.

Altex este o firmă românească înființată în 1992 și comercializează atât în mediul online – altex.ro, dar și în rețeaua proprie de magazine. La Altex se găsesc produse necesare oricărui membru al familiei tale, și anume: electronice, electrocasnice mari și mici, componente IT soft-ware și hard-ware, cosmetice, apă, articole de igienă personală, articole pentru nou-născuți și copii, vehicule electrice, produse de bricolaj, mașini, anvelope, biciclete, genți de voiaj și trolere, portofele etc. În anul 2018 Altex deja deținea 128 de magazine dintre care un număr de 19 locații de Media Galaxy.

Altex România are acțiuni considerabile la Complet Electro Serv și Cometex SA. Credex este compania de credite de consum care face parte din grupul Altex pentru a facilita posibilitatea clienților săi de a-și achiziționa produsele dorite.

De la început, compania Altex și-a concentrat atenția asupra nevoilor consumatorilor și a oferit mereu soluții de finanțare acesibile pentru clienții săi.

Ce produse de la Altex au reduceri considerabile?

Pe Altex.ro găsiți produse din toate categoriile: Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, Îngrijire personală, Audio, Auto, Bricolaj, Componente IT, Laptopuri, Tablete, Smartphone, Televizoare.

Altex oferă o gamă variată de produse electrocasnice și electronice, multimedia și IT&C precum: foto, tv led, audio, video, auto, laptop-uri, desktop, accesorii, monitoare performante, imprimante de ultimă generație, jocuri, telefonie mobilă, aparate frigorifice, încorporabile, GPS. Toate electrocasnicele de pe piață se găsesc la Altex.

Fiecare cod reducere Altex și voucher Altex se poate folosi pentru marca ta de top preferată

Altex România se gândește mereu la clienții săi și oferă coduri reduceri și vouchere Altex. Pe Cuponeria întotdeauna veți găsi cele mai noi oferte promoționale ale magazinului Altex. Dacă îți dorești să îți achiziționezi un produs de calitate la un preț avantajos atunci caută la noi pe site  magazinul Altex și alege ofertele disponibile acum pentru produsele necesare locuinței tale.   

De ce să alegi să cumperi de la Altex?

Plata articolelor este posibilă prin ramburs, card de credit sau debit (Master card, Visa, Visa Electron, Maestro), rate online prin Credex, dar și prin OP online PayU.

15 lei este costul unei livrări, iar în cazul în care cumpărați produse mai mari de suma de 200 ron transportul este gratuit. Taxa de transport de 25 lei se percepe pentru următoarele produse: mașină de spălat rufe sau vase, aragaz, combină frigorifică, cuptor incorporabil, ladă sau vitrină frigorifică,  uscător de rufe, răcitor de vinuri.

Returnare se poate efectua în termen de 14 zile din ziua în care primiți produsul,  costul retunării fiind suportat de consumator. Produsul care urmează a fi returnat trebuie să nu fi fost utilizat.

Altex a demonstrat de-a lungul anilor că are cele mai competitive prețuri de pe piață, de aceea returnează de 2 ori diferența la orice produs cumpărat dacă există la alt magazin concurent la preț mai redus.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Interacțiunile dvs. vor fi utilizate pentru măsuri statistice și vă vor oferi oferte personalizate. Dezabonarea este posibilă în orice moment.

Simplu și gratuit, Cuponeria are...

50.000+ de utilizatori lunar
4000+ coduri reducere si promotii
Vouchere 100% testate de catre utilizatori
800+ magazine de referinta in Romania