Exclusiv: Cod reducere EPANTOFI -15% la tot Vezi codul

Coduri reducere și vouchere carVertical iulie 2021

Cupoane, coduri reducere și vouchere verificate manual de la carVertical

Please wait...
12 voturi
Notificări Carvertical.com

Coduri și reduceri actuale

10%

Reducere Verificat

10% reducere pe CarVertical – pret redus 67 lei – pret intreg 75 lei

Valabil mai mult de 2 luni

Avantaj

Verificați vehiculul înainte de a-l cumpăra pe Carvertical

Valabil mai mult de 2 luni

Despre carVertical

Carvertical a apărut la sfârșitul anului 2017, fiind o companie blockchain care ajută la dezvoltarea registrului global cu referire la istoricul autovehiculelor. În ultimii ani s-a observat pe piața vânzărilor de mașini second-hand o creștere considerabilă a forței de cumpărare, de aceea carVertical este un real beneficiu pentru cumpărătorii de mașini.

Raportul concret privind istoricul unui autovehicul prin serviciile oferite de carVertical este atu-ul pe care îl poate avea orice cumpărător de mașină second-hand.

CarVertical are răspuns la fiecare dintre întrebările următoare:

 • Mașina a avut daune?
 • Kilometrajul a fost modificat?
 • Câți proprietari a avut mașina?
 • Mașina a fost vreodată furată?
 • Care sunt defecțiunile frecvente ale modelului de mașină?
 • Pot accesa fotografiile din istoricul automobilului?

Ce servicii de la carVertical au reduceri considerabile?

Pe site-ul Cuponeria veți găsi mereu cel mai avantajos și actual cod reducere carVertical sau voucher carVertical, deoarece echipa noastră are mereu grijă ca tu să fii la curent cu cele mai bune oferte.

Cu ajutorul identificării reale oferite de compania carVertical, orice cumpărător poate să evalueze înregistrările cu adevărat reale din cartea de service a vehiculului și poate știi ce cheltuieli de întreținere viitorare sunt necesare pentru vehiculul vizat pentru a fi achiziționat. Cel mai important beneficiu pe care îl oferă evaluarea realizată de carVertival este să ofere clienților săi date precise și astfel înlătură orice urmă de îndoială cu privire la vehiculul second-hand.

Fiecare cod reducere carVertical și voucher carVertical se poate folosi pentru modelul tău de vehicul preferat

Atunci când te-ai hotărât să îți achiziționezi un vehicul second-hand știi foarte bine că trebuie să fii atent la orice detaliu. Bugetul pe care îl ai alocat pentru noua achiziție este unul limitat, astfel că orice bănuț contează. De aceea un cod reducere carVertical sau voucher carVertical este ideal pentru ca tu să poți economisi bani în mod inteligent.

Pe carVertical.com/ro vei fi întâmpinat întotdeauna cu profesionalism de oameni pregătiți în domeniul auto. Echipa carVertical este mereu la curent cu informații utile adunate din surse diferite și care sunt întotdeauna verificate. carVertical utilizează blockchain pentru a stabili credibilitatea tuturor informațiilor obținute.

De ce să alegi să apelezi la serviciile carVertical?

CarVertical îți oferă în timp real raportul istoricului vehiculului pe care ți-l dorești să îl achiziționezi în maximă securitate.

CarVertical se ocupă la un preț avantajos să verifice:

 • baza de date cu vehicule furate
 • rechemarea vehiculului în fabrică din motive de siguranță și întreținere
 • istoricul kilometrajului vehiculului
 • când trebuie realizată următoarea întreținere
 • țările de înmatriculare a vehiculelor
 • fotografiile disponibile
 • dacă vehiculul a fost implicat în orice accidente

Modalitatea de plată este accesibilă oricărui utilizator de online, și anume prin folosirea de: card Visa, card Mastercard sau PayPal.

Serviciul de suport clienți al companiei carVertical este disponibil 24 de ore din 24. Pot fi contactați prin chat live, mail sau pe rețelele de socializare.

carVertical are mereu grijă să își actualizeze constant baza de date și utilizează inteligența artificială pentru a elabora noi perspective și pentru a identifica erorile ce pot interveni între bazele de date.

S-a dovedit că toate rapoartele finale obținute prin compania carVertical au acuratețe în proporție de 99% pentru fiecare autovehicul testat.

Întrebări frecvente despre codurile de reducere carVertical

Ce înseamnă cod reducere carVertical?

Codurile de reducere, voucherele sau cupoanele sunt coduri formate din litere și/sau cifre (ex: EXTRA20), care se pot introduce în câmpul special din pagina de finalizare a comenzilor de pe site-urile respective și care vor aplica o reducere la prețul final al comenzii dvs.

Cum se folosesc codurile de reducere de la carVertical?

 1. Alege unul dintre codurile actuale carVertical gasite pe Cuponeria.ro, apoi dă click pe “Afișează codul”.
 2. Copiază codul de reducere.
 3. Intră pe site-ul carVertical, alege produsele dorite și adaugă-le în coș.
 4. In coș-ul de cumpărături sau finalizare comanda, există un câmp special de voucher, cupon sau cod reducere unde trebuie să lipești (paste) codul copiat anterior.
 5. Asta-i tot! Acum prețul va fi redus.

Codul de reducere de la carVertical nu funcționează. Ce trebuie să fac?

Există câteva motive pentru care un cod de reducere să nu funcționeze:

 • Codul nu se aplică produselor alese. Verifică termenii și condițiile ofertei și asigură-te că este valabil pentru articolele din coș.
 • Nu s-a atins suma minima necesară pentru ca oferta să fie valabilă.
 • Ai introdus un cod greșit.
 • Codul nu mai este valabil.

Cât poți economisi cu codurile de reducere de la carVertical?

Folosind codurile de reducere, poți obține reduceri de până la 30% la produsele nereduse, dar în majoritatea cazurilor reducerile sunt de 5%, 10% sau 20%!

Participă carVertical la campania de Black Friday?

Da, carVertical participă la campania de Black Friday, cu reduceri de până la 70% poate chiar mai mult! Poți găsi reducerile de Black Friday carVertical în pagina dedicată evenimentului de Black Friday.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Sunt de acord ca Cuponeria.ro să-mi proceseze datele cu caracter personal pentru a-mi trimite materiale de marketing personalizate, în conformitate cu notificarea de confidențialitate