sneakerindustry.ro Cod reducere SneakerIndustry 10% la produsele deja reduse cu până la 70% Vezi Codul ore min sec

Coduri reducere si vouchere eMAG

Cauta si foloseste cod reducere eMAG. Ultimele cupoane, coduri promoționale și vouchere de la eMAG septembrie 2020

Please wait...
Accesează magazinul www.emag.ro

Vouchere de reducere eMAG actuale

Coduri de reducere eMAG pe care tocmai le-ai pierdut

Despre magazin eMAG

Compania eMAG are ca scop vânzarea online de articole din toate categoriile de consum existente pe piață utile tuturor. Prin urmare la eMAG se găsesc produse precum: componente hardware și software IT, televizoare, foto, audio-video, electrocasnice mici și mari, climatizare, electronice, auto, moto, RCA, articole de îngrijire personală / cosmetice pentru femei, bărbați și copii, articole sportive, muzică, cărți, filme, gamming, articole pentru casă și grădină, articole pentru copii de toate vârstle, băcănie, bricolaj, fashion și alimente.

Platforma online eMAG a apărut pentru prima dată în 2001 ca magazin online de comercializare  produse de birotică și sisteme de calcul, fiind creată de Radu Apostolescu, Bogdan Vlad  și Dan Teodosescu. 51% din acțiuni aparțin Asesoft Distribution începând cu anul 2009, director general devenind Iulian Stanciu.

Compania sud-africana Naspers, a cumpărat în iulie 2012, 70% din totalul acțiunilor eMag, iar în iunie 2014, 8,4% din acțiuni aparținând lui Radu Apostolescu, au devenit proprietate a lui Iulian Stanciu și grupul Naspers. Iulian Stanciu are astfel 25,8% din acțiunile eMAG, iar grupul Naspers deține 74,2%.

Începând cu anul 2013, eMAG a preluat Conversion Marketing, apoi în 2015 a cumpărat Fashion Days și în 2016 PC Garage.

eMAG realizează comerț electronic în Bulgaria, Ungaria și Polonia, iar în România este deținătorul a 11 showroom-uri în cele mai importante localități din România: București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu, Oradea, Galați, Ploiești și Craiova.

Ce produse de la eMAG au reduceri considerabile?

În funcție de nevoile dumneavoastră pe eMAG. ro veți putea întotdeauna cumpăra articole la prețuri competitive.

Oferte, reduceri și multe alte beneficii se găsesc zilnic pe platforma eMag.

eMAG este spațiul unde ofertele curg zilnic pentru a avea mereu clienți satisfăcuți și fideli. Dacă doriți un cadou perfect, reduceri considerabile, transport gratuit, atunci eMAG este magazinul ideal unde dorințele devin realitate.

eMAG a demonstrat încă de la înființare că este o companie care își respectă clienții și îi fidelizează cu produse din toate categoriile de consum la prețuri rezonabile.

Fiecare cod reducere eMAG și voucher eMAG se poate folosi pentru marca ta de top preferată

Dacă vă place să faceți cumpărături, atunci știți cât de mult contează să puteți obține reduceri. De acea, pe Cuponeria veți găsi întotdeauna cel puțin un bon reducere eMAG sau un voucher eMAG care vă poate scuti de 30% din prețul inițial al unui produs.

De ce să alegi să cumperi de la eMAG?

Zilnic pe eMAG veți găsi reduceri considerabile pentru o gamă variată de produse, iar modalitatea de a le achiziționa este la îndemâna oricui.

Puteți cumpăra articole prin mai multe modalități de plată:

  • Folosind card bancar
  • Plata ramburs
  • Rate prin eCREDIT fără dobândă

Avantajele eMAG sunt:

  • Poți deschide coletul la livrare
  • Returul se poate face în 30 de zile
  • Garanție și service
  • Suport call center 24/7
  • eMAG Outlet cu reduceri mari între 10% și 70%

Magazinul online eMAG este Amazon-ul românesc și nu ne putem decât bucura că putem cumpăra orice la prețuri accesibile direct din țara noastră, fără cheltuieli în plus de transport.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Interacțiunile dvs. vor fi utilizate pentru măsuri statistice și vă vor oferi oferte personalizate. Dezabonarea este posibilă în orice moment.

Simplu și gratuit, Cuponeria are...

50.000+ de utilizatori lunar
4000+ coduri reducere si promotii
Vouchere 100% testate de catre utilizatori
800+ magazine de referinta in Romania