Coduri reducere si vouchere Sportisimo

Cauta si foloseste cod reducere Sportisimo. Ultimele cupoane, coduri promoționale și vouchere de la Sportisimo iulie 2020

Please wait...
Accesează magazinul www.sportisimo.ro

Vouchere de reducere Sportisimo actuale

Coduri de reducere Sportisimo pe care tocmai le-ai pierdut

Despre magazin Sportisimo

Sportisimo este magazinul online care are ca principal scop de a comercializa articole dedicate iubitorilor de sport și activităților în aer liber.

Cu o vechime de peste 20 de ani, Sportisimo și-a câștigat prestigiul de a fi cel mai cunoscut și apreciat retailer de articole sportive în Cehia.

Cu un număr de peste 150 de magazine deschise în România, Ungaria, Polonia, Slovacia, iar în viitorul apropiat și în Bulgaria, Sportisimo a păstrat aceeași formulă care i-a asigurat succesul în domeniu, și anume: mărci de top la prețuri accesibile tuturor!

Ce produse de la Sportisimo au reduceri considerabile?

În magazinele Sportisimo veți descoperi cea mai bogată și variată ofertă de produse sportive care aparțin celor mai populare branduri internaționale.

Pe site-ul Sportisimo sunt 3 categorii: bărbați, femei și copii. Fiecare secțiune are subcategoriile următoarele:

  • Încălțăminte
  • Îmbrăcăminte
  • Sporturi
  • Accesorii și alte articole
  • Oferte promoționale

La prețuri competitive veți găsi articole sportive și accesorii de branduri de top, precum: Boot Doc, Beardski, Nike, adidas, Umbro, Spyder, Salewa, Rollerblade, Scott, Olpran, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Burton, Fila, K2, Champion, Wilson, Columbia, Coleman, Hally Hanson, Merrell,Calvin Klein,  Kappa, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Fila, Loap, Etape, Lotto și multe alttele.

Fiecare cod reducere Sportisimo și voucher Sportisimo se poate folosi pentru perechea de încălțăminte preferată

Activitatea sportivă ne poate ajuta să ne simțim mai bine cu noi înșine, mai sănătoși și puternici din punct de vedere psihic. O ținută corespunzătoare poate să ne ajute să ne dorim să facem și mai mult timp sport, de aceea Sportisimo este locul ideal, unde puteți achiziționa articole sportive de calitate.

Cu toții știm că echipamentul sportiv nu este întotdeauna și cel mai ieftin, dar cu un cod reducere Sportisimo sau un voucher Sportisimo pe care îl găsiți pe Cuponeria veți putea beneficia de discounturi mari pentru articolele necesare și preferate.

Deci cu ajutorul codurilor de reducere și vouche-urilor de pe Cuponeria, nu numai că veți fi mulțumiți de noile dumneavoastră articole, dar și vă va ajuta să economisiți și mai mult!

Așadar, să înceapă shopping-ul pe Sportisimo!

De ce să alegi să cumperi de la Sportisimo?

Cu un stoc de peste 10 milioane de produse pregătite pentru comercializare, Sportisimo este cel mai bun retailer de articole sportive existent.

Sportisimo nu se adresează doar sportivilor profesioniști, ci și celor amatori, oferind produse originale și de calitate superioară confecționate direct în fabrici de renume din lume.

Avantaje Sportisimo:

  • Pot fii contactați la telefon sau prin email pentru a cere detalii necesare pentru fiecare produs. Ușurează alegerile făcute pe site pentru orice comandă și consilează cu informații de specialitate în domeniu pentru realizarea celei mai bune decizii de cumpărare.
  • Modalitatea de plata poate să fie cu cardul (VISA Electron, VISA, Maestro și MasterCard) sau ramburs.
  • Returul produselor se realizează în 14 zile calendaristice.
  • Trasnsportul pentru o comandă sub 249 lei este în valoare de 21,90 lei prin Fan Curier, iar pentru comenzile care depășesc suma de 249 lei livrarea este gratuită.

Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!

Interacțiunile dvs. vor fi utilizate pentru măsuri statistice și vă vor oferi oferte personalizate. Dezabonarea este posibilă în orice moment.

Simplu și gratuit, Cuponeria are...

50.000+ de utilizatori lunar
4000+ coduri reducere si promotii
Vouchere 100% testate de catre utilizatori
800+ magazine de referinta in Romania